Hallo, ik ben Hidde en ik ben gespecialiseerd in marketing en distributie voor (korte)film

FOTOS-7-2

Wat is Kapitein Media?

Het begon als een onafhankelijk productiebedrijf voor het produceren van films. Tijdens het produceren en distribueren van mijn eigen films en de films die ik maakte op de Nederlandse Filmacademie, ontwikkelde ik een passie voor festival-distributie en marketing voor film.

Ik ontwikkel festival-strategieën, regel de inzendingen naar filmfestivals en zorg voor het filmtransport voor geselecteerde festivals. Daarnaast beheer ik informatieverzoeken rondom films en zorg ik voor reis en accommodatie voor deze festivals. 

Ben je opzoek naar hulp bij de (festival)distributie van je (korte)film? Neem dan contact op met mij.

Daarnaast ontwikkel ik online marketing-strategieën, film-gerelateerde evenementen en produceer ik promotionele content voor films, zoals making of’s en set-reports. Hiervoor werk ik samen met jonge creatievelingen en regisseurs, zodat deze content altijd fris en innovatief blijft en brede doelgroepen weet te bereiken.

Opdrachtgevers

Ik heb het geluk dat ik met een diverse groep opdrachtgevers en films heb kunnen samenwerken. Opdrachtgevers zijn onder andere de Nederlandse Filmacademie, het Noordelijk Film Festival, Film in Friesland, Filmcollectief Natte Haring en meer.